Keld & Hilda koncert
Uselvisk donation fra lokal kvinde:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY

 
 


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Det var dømt stor fest på Ollerup Plejecenter, da en kvinde donerede sin arv til centeret
 
Normalt står den gerne på bankospil, eftermiddagskaffe og måske fællesoplæsning af avisen, men på et fynsk plejehjem har dagsordenen for en stund været en hel anden.
   Beboerne har netop fået sig en på opleveren, da Ollerup Plejecenter inviterede til stor fest i anledningen af en yderst gavmild og medmenneskelig beslutning.
   En lokal kvinde fra Ollerup, der ikke havde forbindelse til plejehjemmet, valgte nemlig at donere sin arv til centeret. Det skriver Fyns Amts Avis.
 
Ville høre Keld og Hilda
Den gavmilde gestus kom som glædelig overraskelse for sektionsleder Gitte Zenker, der valgte at spørge beboerne, hvordan det skulle fejres.
   - Vi modtog en arv fra en kvinde i byen, som testamenterede sine penge til centeret. Så spurgte vi beboerne, hvad de godt kunne tænke sig, og der var det klare svar: Keld og Hilda, udtaler hun til mediet.
   Derfor var der glæde i opholdsstuen, hvor kaffen og saftevandet var skiftet ud med vin og chips.
 
Fik en ekstra overraskelse
Keld og Hilda havde også kun rosende ord om kvinden, der havde lavet den gavmilde donation. Hertil fandt Keld det glædeligt, at det netop var dem, som beboerne ønskede at høre.
   Udover klassikeren ‘Jeg ringer på fredag’, så gav duoen også et nummer, man normalt ikke lige hører til deres koncerter.
   Hilda havde nemlig set, at der stod et dansk flag på det store langbord. Det viste sig nemlig, at beboeren Inge havde fødselsdag.  Derfor var det også kun på sin plads, at Hilda sang en fødselsdagssang for fødselaren.