KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
BOOKING
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
MIN MENING
Double click to edit
dktoppen
Grønnevangen 25
5750 Ringe

Tel. 51 51 87 62
E-mail: dktoppen@live.dk
www.dktoppen.dk
V E J R E T
Næste uge starter med blæst
og slutter måske med nattefrost

Vejrudsigten for hele landet

Søndag den 21. oktober 2018

Udsigt, der gælder til mandag morgen,
udsendt kl. 05.00

De østlige egne får først på dagen en del sol, men ellers skyet og i jylland i perioder lidt finregn eller regn. Temp. op mellem 12 og 15 grader. Svag til jævn vind omkring sydvest, der tiltager til let til frisk. I aften og i nat skyet og en overgang regn mange steder, men ud på natten opklaring fra nordvest. Temp. ned mellem 5 og 12 grader. Jævn til frisk sydvestlig vind, der drejer mod vest og nordvest, ved kysterne stedvis op til hård vind eller kuling.
Anmeldelser
Vores anmelderside er meget populær, hvilket selvfølgelig varmer vore hjerter.
   Noget af det materiale vi får tilsendt er kvalitetsmæssigt på højt niveau, noget er så nogenlunde, og sidst, men ikke mindst, er en del så ringe, at det nærmer sig det uhyggelige.
   Vi må ikke glemme, at sidste nævnte gruppe, er nogle velmenende mennesker, der elsker musik og sang. De kan bare ikke selv høre, hvor pivfalsk de synger, og hvor dårligt musikken er bygget op.
   Når vores anmelder, der er meget musikalsk, så siger sin ærlige mening, bliver disse kunstnere både vrede og kede af det.
   Her på dktoppen har vi derfor taget beslutning om, at vi i fremtiden ikke anmelder det aller dårligste materiale, da det ikke tjener noget formål.

Simon von Konoy, redaktør.
Kontakt
D K T O P P E N
Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
Tel. 51 51 87 62 . www.konoymusic.dk
Kunne du tænke dig at udgive en CD med country, dansktop eller 60'er og 70'er musik og sang, så kan du roligt kontakte