KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
BOOKING
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
MIN MENING
Double click to edit
PIGERNES KRO
www.pigerneskro.dk
29. december - Safari Band

Safari-Band sætter prikken over i’et! Der er lagt op til dans og højt humør, når Safari-Band går på
scenen og spiller kendte klassikere, med et pust af nutiden.
   Publikum tages med på en musikalsk safari helt fra 50’erne og til i dag.
   Safari-Band sætter gang i fødderne og minderne
til tonerne af The Beatles, Creedence Clearwater, PS12, TV-2, Danske Grandprix Hits og meget meget mere.
   Dette har også sendt Safari-Band mod en bragende succes på live scenerne, på CD, musik streaming og hos radiostationerne, samt på landsdækkende tv.
   Safari-Band har i september 2016 udgivet deres andet album, der indeholder 12 originale danske sange, der er friske, glade og ikke mindst feststemte og dansevenlige.
FODERSTOFFEN
www.foderstoffen.dk
FERRITSLEV FRITIDSHUS
www.ferritslev-fritidshus.dk
DAMHUSKROEN
Det sker
D K T O P P E N
Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
Tel. 51 51 87 62 . www.konoymusic.dk
Kunne du tænke dig at udgive en CD med country, dansktop eller 60'er og 70'er musik og sang, så kan du roligt kontakte
MICHAEL WINCKLER
Juleshow med Gustav Wincklers søn

Dato: 19. december 2018 kl. 12.00

I år er det nøjagtig 40 år siden, at én af de mest elskede danske jule-CD´er blev indspillet.
   Det drejer sig naturligvis om Gustav Wincklers "White Christmas", der også blev den sidste rigtige solo-indspilning fra Gustav Winckler, der tragisk døde i et bil-uheld i januar 1979.
   Nu har Gustav Wincklers søn, Michael Winckler, med baggrund i CD´ens sange sammensat et juleprogram, hvor han hylder far Gustav. Michael Winckler er den, der uden sammenligning overhovedet, synger Gustav Wincklers bedste evergreens til ug med kryds og slange!
   Ikke blot lyder han som Gustav, han ligner også. I juleshowet bliver der genhør med alle de kendte julesange som bl.a. Et vinterhvidt vidunderland, Juleaftensalfabet, Julemand´n er kommet til by´n, Vi ønsker jer alle en glædelig jul, Når du ser et stjerneskud og naturligvis White Christmas.
   Michael Winckler krydrer derudover julerepertoiret med Gustav Winckler hits som bl.a. Gem et lille smil til det bli´r gråvejr, Skibet skal sejle i nat, Lidt go´musik og Hvide måge.
www.damhuskroen.dk
Nytårsaften på Damhuskroen med "Vi Elsker 90’erne" kl. 23.00

Vi fejrer endnu et år med fulde huse i næsten alle byer rundt i Danmark og Sverige med et brag af en nytårsfest!

Indtil videre har vi fået JA fra:
DJ SASH!
KONGEMANDEN
DJ RIFFI
DJ SKOGE
DJ SØREN HAAHR

Så er du til den bedste stemning, masser af konfettikanoner og alt det bedste musik fra vores ungdom- så kom og fest med hundredvis af andre, der også elsker 90’erne!
   Lad os brage taget af kroen sammen og byde det nye år velkommen!
LET PÅ TÅ
STARS
25. januar 2019 - Oysterband

Oysterband er en moderne folk-baseret britisk gruppe, der spiller levende folk-rock, men ikke traditionel engelsk folkemusik i den forstand, men kærligheden til "rødderne" skinner dog stadig igennem. "Rødderne" - og en tradition med integritet, masser af indlevelse og lidenskab, og menneskelige følelser.
   Folk, rock - uanset hvad vi kalder det, er det god musik! Oysterband har opbygget et stort hengivent publikum i Danmark gennem mange besøg siden starten i 1976. Fuldt fortjent: De rammer dig første gang, du hører dem, og senere glædes du over gensynet.
   Traditionelle sange blandet med egne, måske politiske, sange fra flere af gruppens medlemmer.
   Bandet opstod i og omkring Canterbury, hvor nogle af medlemmerne studerede.
   I 80'ernes England med fokus på rock og postpunk var det svært at placere Oysterband, og det var ikke særlig hipt at være et folk-band.
   Men musikken trak alligevel et publikum til, og de blev siden beskrevet som nogle af grundlæggerne af den engelske folkrock.
   Sammen med June Tabor har de bl.a. gjort rent bord ved BBC Folk Awards 2012, og vundet alle de fire kategorier, de var nomineret i, deriblandt den prestigefyldte "Best Album", med albummet ”Ragged Kingdom”. Så de er "still going strong".
   En koncert med Oysterband er en stærk og dynamisk oplevelse. De er kendt for at levere varen plus lidt til! Deres koncerter er meget sammenlignelige med den skotske gruppe Runrig. Så der venter publikum en medrivende og intens musikoplevelse.
   Oysterband har udgivet 22 studie- og 5 livealbums samt et opsamlingsalbum. Hertil kommer over hundrede bidrag til kompilationer med andre kunstnere.
   Besætningen har naturligvis skiftet i bandets snart 40 års levetid.
   Seneste ændring er, at Chopper (Ray Cooper) er gået solo efter 25 år med bandet. Han efterfølges af Al Scott.
   John Jones: Sang og melodeon - Alan Prosser: Guitar, viola og sang - Ian Telfer: Violin, concertina og sang Dil Davies: Trommer - Al Scott: Bas
www.pigerneskro.dk