KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
BOOKING
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
MIN MENING
Double click to edit
PIGERNES KRO
www.pigerneskro.dk
3.november- Safari Band

Safari-Band sætter prikken over i’et! Der er lagt op til dans og højt humør, når Safari-Band går på
scenen og spiller kendte klassikere, med et pust af nutiden.
   Publikum tages med på en musikalsk safari helt fra 50’erne og til i dag.
   Safari-Band sætter gang i fødderne og minderne
til tonerne af The Beatles, Creedence Clearwater, PS12, TV-2, Danske Grandprix Hits og meget meget mere.
   Dette har også sendt Safari-Band mod en bragende succes på live scenerne, på CD, musik streaming og hos radiostationerne, samt på landsdækkende tv.
   Safari-Band har i september 2016 udgivet deres andet album, der indeholder 12 originale danske sange, der er friske, glade og ikke mindst feststemte og dansevenlige.
FODERSTOFFEN
www.foderstoffen.dk
FERRITSLEV FRITIDSHUS
www.ferritslev-fritidshus.dk
DAMHUSKROEN
Det sker
D K T O P P E N
Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
Tel. 51 51 87 62 . www.konoymusic.dk
Kunne du tænke dig at udgive en CD med country, dansktop eller 60'er og 70'er musik og sang, så kan du roligt kontakte
2. november - Anne Linnet

“Jeg Er Jo Lige Her” er titlen på Anne Linnets dundrende succesalbum fra 1988.
   Det er i virkeligheden dét album, der satte en tyk streg under Annes superstjerne status herhjemme og var med til at definere Anne Linnets legendestatus på den rytmiske scene.
   Albummet har solgt mere end 400.000 eksemplarer.
   Det er nu 30 år siden, albummet blev udgivet og Anne har derfor valgt at fejre begivenheden, ved at spille udvalgte sommerkoncerter, og en større indendørs tour hen over vinteren 2018/2019.
   “Jeg Er Jo Lige Her” er et helt og aldeles ikonisk album, der indeholder en stor del af de sange, som efter tiden betegnes som Anne Linnet klassikere.
   Sange som Tusinde Stykker, Tabt Mit hjerte og Forårsdag er alle at finde på. “Jeg Er Jo Lige Her”- albummet.
   Sammen med sit band tager Anne publikum med på en uforglemmelig rejse til dengang man tabte sit hjerte på en forårsdag.
KVALITETSMUSIK

Ulf Pilgaard

Onsdag den 7. november 2018 kl. 19.00

Ulf Pilgaard er en af Danmarks største skuespillere og har været i branchen siden 1963, da han debuterede i Collage-truppen. Han har i over 40 år spillet med i revyer og på teatret, herunder gennem 30 år i Cirkusrevyen. Han har også haft enkelte større filmroller som i Nattevagten af Ole Bornedal, men er også kendt fra den første Olsen Banden film, tv-serien Borgen, spillefilmene Nøddebo Præstegård, Kandidaten, Arven og mange flere.
   Ulf Pilgaard hædret med flere priser, deriblandt Årets Æreskunstner i 2000, Lauritzen Prisen som Årets Skuespiller i 2011 og Årets Dirch i 2006 og 2012, ligesom han fik både en Bodil- og en Robert-pris for filmen Farligt Venskab. I 2007 modtog Ulf Pilgaard Ridderkorset af Dronning Margrethe.
   Ulf Pilgaard er i sine foredrag, såvel som på scenen, en levende, rutineret og humørfyldt formidler, der virkelig evner at komme ud over kanten og ramme sit publikum.
www.damhuskroen.dk
Kandis

1. november kl. 18:00

Et nyt fantastisk album med Danmarks populæreste danse-partyband Kandis udgives i januar 2018. Som tidligere indeholder Kandis 18 et mix af de tre populære stilarter; Schlager-sounden, traditionel Kandis-sound og så country-sounden.
   Det er med disse tre stilarter i skøn forening, at Kandis har opnået en popularitet blandt deres mange fans, som er uden sidestykke i Danmark.
   Det er også med de tre stilarter, at Kandis har fået en lang perlerække af top hits, hvoraf mange er blevet klassikere i det store Kandis bag katalog.
   En stor del af de nye sange er skrevet af Johnny Hansen, og nogle i tæt samarbejde med Thomas G:son, der skriver til både svenske og internationale navne.
   Som altid er det landets bedste tekstforfattere, som Lonnie Kjer, Keld Heick og Jørgen de Mylius, der har produceret de gode tekster. Musikken er også denne gang virkelig velproduceret af Søren Bundgaard. Der er 17 nye sange på Kandis 18.
   Trackliste : Så Gi´r Vi Den Gas - Det Var Tider - Det’ Lørdag - Aldrig Leve Uden Dig - En Enkelt Øl - Født Til Kærligheden - Hvor Roserne Blomstrer - Despacito - The Perfect Man - Barlington Hotel - I Said I Love You - Forelsket 1000 Gange - I Gode Venners Lag - Jeg Står Alene Her - Jessica - La’ Mig Være Den - Ondt I Håret.
   Kandis kører på livesiden nu på 29. år her i 2018. De turnerer fortsat under mottoet : ”Festen uden ende” og job kalenderen for 2018 er tæt på udsolgt. Kandis glæder sig til at komme rundt i hele Danmark med små afstikkere til både Sverige og Tyskland, for at præsentere de mange nye hits på KANDIS 18.
   På live siden fortsætter Kandis med at udvikle sig med en kæmpe scene og koncert produktion med det sidste nye indenfor lyd og lys.
   Det vigtigste for Kandis er, at deres publikum hver gang for en unik koncert oplevelse og de besidder en sjælden evne til altid at begejstre publikum med deres iørefaldende musik og mange hits, som altid spreder glæde på dansegulvet til Kandis koncerterne.
   KANDIS er: Johnny Hansen - sang, guitar - Jens Erik Jensen - keyboard Jørgen Hein - bas - Frank Thøgersen - trommer.