Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62

 
 
Brændende
Daniel:


SIMON VON KONOY


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
 

Tel. 51 51 87 62
simonvon@mail.dk
www.konoymusic.dk
hjerter
Tag godt imod Daniels fjerde udgivelse i rækken
Brændende hjerter
 
Nummeret er som de tidligere udgivelser, skrevet, indspillet og produceret af Daniel i hans lille hjemmestudie i Skads ved Esbjerg.
   Singlen ramte musiktjenesterne 1. februar, og kan selvfølgelig både streames og købes digitalt.
   Brændende hjerter bliver efterfølger til numrene ”Nok i dig”, ”Mere end dobbelt så meget” og ”Smukke sjæl”, som alle har fået tv-tid i DK4’s Dansktoppen.
   Sidstnævnte lå seks uger i DK4s Dansktoppen og blev endda udpeget som bobler på DR P5. Numrene er alle blevet flittigt spillet af landes lokalradioer. Nu er det op til Brændende hjerter at gøre kunsten efter.
 
Pressede på
- Nummeret var et af dem, som bare ville ud. Jeg var egentlig midt i en indspilning af et andet nummer, da teksten til det, der blev Brændende hjerter pressede sig på.
   Jeg greb bolden og sangen var skrevet og indspillet i løbet af to dage. Jeg tror meget på det umiddelbare, og når noget banker på, skal man åbne.
   Brændende hjerter opstod på baggrund af en tanke om, hvordan og hvor hurtigt man kan vænne sig til det gode i livet. Af og til glemmer man måske at sætte pris på det. De store mindfulness-eksperter og terapeuter taler om at være i nuet - og dette nummer er en hyldest til lige netop øjeblikket.
   Kan du huske hvordan det føltes, da du tog din kone/mand/kæreste i hånden?
   Jeg husker tydeligt det sus, der gik gennem min krop, da jeg strejfede min kones hånd for nu 10 år siden.
   Lige netop det sus kom aldrig igen. Der kom dog andre sus, som var lige så fantastiske og jeg er sikker på, at der kommer mange flere.
 
Suset
- Suset må vi aldrig glemme. Kan du huske suset ved det allerførste kys? Og hvad med den hengivenhed der var lige netop da? Med Brændende hjerter håber jeg at kunne minde mennesker om, at man altid skal kysse hinanden, som hvis det var det allerførste kys.
   ”Kys mig som hvis du ikke havde kysset mig før. Kys mig som kun vilde i varmen, de gør. Kys mig som om du ikke har kysset mig før. Kys mig som kun brændende hjerter, de gør.”
   Jeg håber melodien og især ordene og deres hensigt bliver en del af folks hverdag.”