DET SKER
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62
FERRITSLEV
FRITIDSHUS
FODERSTOFFEN
Neighbours akustisk aften
Fredag den 1. marts 2024 19.30


Neighbours er nu klar til igen at spille koncerter ”I det akustiske hjørne”.
   ”Og vi glæder os” lyder det fra Helge på hovedkontoret i Mariehaven i Ansager.
   Neighbours er grundstammen i det store sommersangsorkester Neighbours & Friends, som især kendes fra Mariehaven, Helge Engelbrechts private baghave i Ansager i det vestjyske.
   De 6 herrer på Neighbours-holdet er: Helge Engelbrecht, Ronnie Flyvbjerg Olesen, Tommy Rasmussen, Morten Husted, Dennis P og Allan Nagel.
   Bandet blev startet helt tilbage i 2002 og ser frem til at gæste Ferritslev Fritidshus ”og det skal blive rigtig godt”, siger Helge.
   ”Vi har i dag et stort repertoire af egne sange, som mange efterspørger og er altid på vej også med nyt materiale.
   Vi elsker at blande kortene, serverer gerne en god blanding af det hele, krydrer det med lidt munter snak og har det allerbedst med publikum helt tæt på scenen.
   Vi syntes faktisk, det lykkes hver
gang”, siger Engelbrecht.
TØNDER KULTURHUS
ANNE LINNET-KONCERT
16 MARTS KL. 20:00
POLYFONEN, VARDE
2. marts 2024 kl. 18.00
DODO & THE DODO'S
 
 
 
Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970’erne.
   Med et bagkatalog bestående af adskillige soloalbums samt som skaber af diverse bands, har Anne Linnet opnået anerkendelse for sine ærlige åbne tekster samt sin lyst til at eksperimentere med musikgenrer.
 
SANGE TIL LIVET
Det lyder skørt, når man siger det i dag, men i en lang, lang årrække lå den nu yderst velkendte og elskede Anne Linnet-sang ’Forårsdag’ i en skrivebordsskuffe og bare ventede. Ventede på at finde sit rette hjem.
   Det samme gør sig gældende for de 50 ’SANGE TIL LIVET’, som Anne Linnet nu hiver frem, efter årtier i sin sangskuffe.
   ”’Forårsdag’ skrev jeg, da jeg var ganske ung, og den lå i min skrivebordsskuffe i 18 år.
   Først lavede jeg Anne Linnet Band, som ikke føltes som det rette sted for sangen at bo, fordi Anne Linnet Band var fest og farver.
   Efterfølgende kom Marquis de Sade, og der syntes jeg heller ikke, den kunne bo. Det gik slet ikke. Så den lå ligesom bare der, men jeg havde det hele tiden i baghovedet, at jeg var glad for den sang.
   Og da jeg lavede albummet ’Jeg er jo lige her’, tænkte jeg endelig: Her kan den bo. Her er den i en sammenhæng, der er fin for den”, fortæller Anne Linnet.
   Men ’Forårsdag’ er ikke den eneste sang, der har levet en stille tilværelse i en skrivebordsskuffe.
   Og nu udgiver Anne Linnet ikke bare et, men hele fire album under titlen ’SANGE TIL LIVET’ med 50 ’skuffesange’ fra de seneste 20 år, hvoraf nogle har ligget og puttet sig i skuffen siden 2003, mens andre er skrevet for ganske nylig.
   Som med ’Forårsdag’ er det sange, der ikke har passet ind nogle steder. Ikke før nu.
   ”På et tidspunkt gik det op for mig, at der var nogle sange, der igen lå i den skuffe. Nu sender jeg dem ud i verden, de 50 små børn er blevet voksne og skal ud i livet og klare sig selv”, siger Anne Linnet. ” Og nu får de så deres helt eget univers.
IVAN SAND & RUST
LØRDAG DEN 16. MARTS 2024 KL. 20.00
IVAN SAND er en enestående fortolker af det musikalske univers Neil Young har skabt.
   Det enkle, ærlige, oprigtige og troværdige, har til alle tider kendetegnet hans virke, der bl.a. har taget inspirationen fra Neil Young til egne nye højder.
   Ivan Sand, Olav Poulsen, Georg Olesen og Mik Schack fremfører fremragende og meget personlige fortolkninger af sange fra Neil Youngs musikalske univers.
   De favner både de akustiske og elektriske sider af Neil Youngs musik med hengivenhed og indlevelse, i ét både inderligt og medrivende show. Fra helt stille ballader, til det eksplosivt rockende.
   Du vil forundres over den dedikation og indlevelse, disse tre fremragende musikere leverer i deres helt unikke fortolkninger af den uforglemmelige musik, skabt af én af rockens vigtigste sangskrivere.
Nogle sange bliver bare bedre og bedre som tiden går…
   Sådan en sang har Dodo & The Dodo’s skrevet. Ja, faktisk har de en masse af den slags, for det er uomtvisteligt at lige netop Dodo & The Dodo’s har lagt lydtapet til mange menneskers ungdom, og deres hits lever stadigvæk i bedste velgående.
   ”Vågner i Natten”, ”Sømand af verden”, ”Bambi På Glatis”, ”Gi’ Mig Hvad Du Har” m.fl. er blot nogle af deres kæmpehits. På den kommende akustiske I NÆRHEDEN-
TOUR skræller bandet de store produktioner ned til et minimum, og spiller sangene, som de er skrevet, for på den måde at komme ned til selve essensen af teksterne og melodierne.
   Bandet har for vane at fortælle spændende historier og sjove anekdoter, og der vil som sædvanligt blive rig mulighed for at synge med, grine højt og først og fremmest være i nærheden, når dette fantastiske band kommer på besøg.


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
 

Tel. 51 51 87 62
simonvon@mail.dk
www.konoymusic.dk
COUNTRY