Michael Nadolny:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Heart Beat

 
 


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
 

Tel. 51 51 87 62
simonvon@mail.dk
www.konoymusic.dk
Efter at have medvirket på adskillige albums er det endelig lykkedes mig at skabe og indspille mit første soloalbum "HEART BEAST".
   I processen med at skrive sangene har jeg ikke tilstræbt at være "nyskabende" men til gengæld er sangene skrevet direkte fra mit hjerte.
   Det hjerte som stadig slår, selvom det gik i stå en forårsdag 2018 og blev sat i gang igen af min gode arbejdskammerat Peter. Han reddede mit liv.
   Desværre kunne min lillebror "Flemming Bach's liv ikke reddes. Hans hjerte holdt op med at slå fem måneder senere, efter en lang kamp mod kræften.
   Flemming og jeg har spillet sammen og været næsten uadskillelige, siden vi kunne gå.
 
Mit helt eget album
Så vaskede jeg tavlen helt ren, og som en slags selvterapi til at komme videre i livet, besluttede jeg at skabe mit helt eget album.
   Det har været en lang men god rejse. Årene med corona betød også at der ikke var spillejobs, så jeg havde tid nok til udelukkende at koncentrere mig om albummet med mine nye egne sange.
   Jeg indspillede selv alle instrumenter og vokaler i SPEKTRUM LYD" med stor hjælp fra min gode ven Brian Straaberg. Han er en lydtekniker, der ikke alene er fantastisk at arbejde sammen med men også en stor inspirator og et hyggeligt menneske.
   Livet gi'r Livet ta'r - men hvor er det godt og ha'.
 
MICHAEL NADOLNY