KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
BOOKING
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
MIN MENING
Double click to edit
Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
D K T O P P E N
Går som varmt brød
Tel. 51 51 87 62 . www.konoymusic.dk
Kunne du tænke dig at udgive en CD med country, dansktop eller 60'er og 70'er musik og sang, så kan du roligt kontakte
LET PÅ TÅ
STARS
Bogen om Kim Larsen:
Det går rigtig godt for biografien om Kim Larsen

Interessen for den nye bog om Kim Larsen 'Mine unge år' af Jens Andersen er ikke til at tage fejl af. Det skriver Ekstrabladet.
   Danskerne kan slet ikke få nok af den afdøde spillemand, og bogen er på førstepladsen hos Arnold Busck, Saxo og Bog & Idé.
   Den blev i forvejen trykt i et kæmpe oplag på hele 100.000 eksemplarer, og noget tyder på, at der godt kan gå hen og blive brug for endnu flere bøger, når man ser på værkets placering på bestsellerlisten hos de tre boghandlere.

Kæmpe interesse i hele Danmark
Allerede da bogen kom ud, var der stor interesse for biografien om Kim Larsen. Både i musikerens by, Odense, og København og Aarhus var folk vilde, da bogen udkom.
   - Det går fremragende. Halvdelen af vores bøger var allerede solgt ved forudbestilling, så jeg har måttet skynde mig at sende en ny ordre af sted, så jeg kan få flere bøger i butikken og forhåbentlig holde hele julen. Det er helt vildt, fortalte butikschef Pia Hansen fra Bog & Idé i Kongensgade i centrum af Odense.
   - Folk stod i kø fra morgenstunden, og det var jo dejligt. Det er bestemt ikke hver dag, det sker. Og der har været rigtig mange forespørgsler på den. Det siger lidt om, hvor stort det er.

Fortæller ærligt om livet, damerne og opvæksten
Bogen handler om Kim Larsens liv og opvækst, hvor han selv afliver rygtet om, at han f.eks. altid har været en gavflab.
   I sin ungdom var han nemlig både genert og usikker, og i forhold til damerne kom han sent i gang: ’Jeg havde haft kyssetøjet fremme, men aldrig bukserne nede’.
   Bogen blev dog ikke helt, som forfatteren og Larsen havde drømt om.

Skullet have været anderledes
På grund af Kim Larsens uventede dødsfald søndag 30. september i år er bogen blevet udstyret med et forord, hvor der blandt andet står:
   'Kære læser. Den bog, du sidder med i hånden, skulle have været en erindringsbog, hvor Kim Larsen fortalte om hele sit liv frem til i dag. Desværre døde han alt for tidligt 30. september 2018, og dermed kunne bogprojektet ikke realiseres i den form, han og jeg havde forestillet os.'