Troels Christensen:
Tour de France
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62SIMON VON KONOY 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Sig nærmer tiden med det gule i fokus, og langs ruterne ser vi de gulmalede cykler og andre gule tegn på, at snart ruller det fra København til Sønderborg via Roskilde, Holbæk, Kalundborg, Korsør, Storebælt, Nyborg, Odense, Middelfart, Vejle, Kolding, Haderslev, Åbenrå osv. osv.
   OG mange tv- og radiostationer er ved at lade op til reportager og interviews - ikke bare dem langs de 3 etaper, men over hele landet.
   Og den nye sang, "Tour de France sangen" med Troels Christensen cykler ud af højttalerne allevegne - Danmark er ved at gå bananas-gul i disse dage op til 1. juli.
 
Troels og Kurt
Både Troels Christensen og tekstforfatteren Kurt Bønnerup, begge Korsør, bliver inviteret til at snakke om sangen i de forskellige radioer. senest har en landsdækkende kanal meldt sin ankomst til Korsør for at interviewe, og de to stiller sig naturligvis fortsat til rådighed.
   Det er jo logisk, at det især er radioerne i tourens lokalområder, der fokuserer mest på denne sang, og tv forventes også at melde sig inden længe.
   Og det er kun dejligt at medierne bakker om de tiltag, der foretages for netop at gøre opmærksom på, at vi kan også i vores område, og at begynde/afslutte et interview om noget lokalt i fx Holbæk eller i Haderslev med "Tour de France sangen", er jo helt naturligt.
 
Lyt til sangen
Klik på OneDrive ikonet og download sangen + diverse oplysninger om den og kontaktmulighederne til Troels Christensen - men ellers findes vi begge på Facebook - og sangen kan også lyttes til på www.sangvaerkstedet.dk
 
De bedste gule hilsner
Kurt Bønnerup
Alhøjvænget 28 - 4220 Korsør
tlf. 50529210 - 36416207