Double click to edit
Sebastian 70:
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
STARS
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Hyldetskoncert
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
God 60'er og 70'er musik og sang på højt niveau til ølteltet, markedspladsen, den lokale bar, byfesten
Tel. 51 51 87 62
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
Sebastian 70 år - Hyldestkoncert
Med et brag af en landsdækkende hyldestkoncert fejrer Danmarks Underholdningsorkester i samarbejde med Musikforlaget Wilhelm Hansen komponisten og sangeren Sebastians 70års fødselsdag.
   Foruden Sebastian selv byder koncerten på solisterne Susanne Elmark, Kristian Boland, Kwamie Liv og Sara Grabow, der fortolker hans sange i et nyt lys - som det bl.a. skete da Sebastian var med i Toppen af Poppen.
   Hver solist er udvalgt på baggrund af deres relation til Sebastian og koncertens formidlingsform vil være deres anekdoter om samarbejder med Sebastian, og fortællinger om hans forestillinger vil binde koncerten sammen. Sebastians datter Sara Grabow vil også synge et par egne sange til sin far.

Folkelighed i højsædet
Sebastian er på alle måder en folkelig komponist og musiker og folkeligheden er derfor også i højsædet ved hyldestkoncerterne. Som et ekstra element, har man samlet en række lokale kor, der synger med på flere af numrene.
   Koncerten vil bestå af kendte sange som skud i tågen, Vårvise, Du er ikke alene, Hvis du tror du er noget, Nanna, Blidt tilstede m.fl. og I Danmark er jeg født samt Fuld af nattens stjerner med lokalt Folkekor på.