KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
BOOKING
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
MIN MENING
Double click to edit
Venner si'r aldrig nej
D K T O P P E N
Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
Tel. 51 51 87 62 . www.konoymusic.dk
Kunne du tænke dig at udgive en CD med country, dansktop eller 60'er og 70'er musik og sang, så kan du roligt kontakte
LET PÅ TÅ
STARS
Ny single med Ole Steens
Så er den nye syng-med-single ude med Ole Steens. VENNER SI'R ALDRIG NEJ hedder den. Den er rigtig god, dansevenlig og syng-med-venlig.

INFO:
VENNER SI'R ALDRIG NEJ er skrevet af Ole Steenen og Karen Zubari. Sangen er indspillet hos Ditto Musik & Lyd og bliver udgivet på alle de gængse musikstreamingtjenester og som fysisk CD.
   Ole Steenen har produceret og klarer alle instrumenter samt lead-vokal. Majbritt Smith, som p.t. er aktuel med sin egen single "Færdig med mænd", synger kor.
   Ole har jo en meget lang musiker-, komponist-, producer og indspilningskarriere bag sig. Kig en gang på www.olesteens.dk. Det er lige før, det er verdensrekord! Hans CV tæller mange former for musik. Guitar Cocktails, ImagiNature, pop og DanskTop. Bare for at nævne et par stykker.
   I 2019 vil der blive udsendt en hel del nye singler med projektet Ole Steens. Derudover vil nogle af Oles sange blive indspillet af andre kunstnere og der vil blive plads til endnu to Guitar Cocktails. Nummer 4 og nummer 5 MORE CHRISTMAS. Derudover udsendes en helt ny ImagiNature 3.

Det tyske marked
På det tyske marked udsendes i løbet af det første halvår af 2019 3 singler, som bliver tyske versioner af sangene, HUSK OG TJEK UD, ALENE PÅ MORS DAG og så VENNER SI'R ALDRIG NEJ. Oles indspilninger har før været på de tyske radioplaylister og hitlister - så hvorfor ikke forsøge at gentage succés'en.
   Hvis du ønsker VENNER SI'R ALDRIG NEJ som Wav-fil eller fysisk single, så sig til - og vi sender dig, det du ønsker.

Rigtig god fornøjelse med VENNER SI'R ALDRIG NEJ!

Bedste hilsner

Ditto Musik & Lyd
Høve Bygade 26
4550 Asnæs
ditto@hotmail.dk
40156334
www.olesteens.dkOLE STEENS - Om Ole
Ole Steen (Ole Steenen) har rødder helt tilbage til 60´ernes pigtråd, hvor han spillede i mange forskellige konstellationer. Indtil 1973 spillede Ole i Sir Henry, som han forlod, da han udgav sin første solo-LP.

www.olesteens.dk