Double click to edit
Nyt album
Halfdanskerne:
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
STARS
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
God 60'er og 70'er musik og sang på højt niveau til ølteltet, markedspladsen, den lokale bar, byfesten
Tel. 51 51 87 62
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
Nyt album og turne med Danmarks bedste viseorkester

Hvis du er til poetiske tekster, stærke stemmer, flotte arrangementer og folk/vise-musik i en moderne og traditionsbevidst aftapning, så har HALFDANSKERNEs nye album alt hvad du længes mod. De 10 stærke fortolkninger udkom på Exlibris i april 2019.

Digterne
Benny Andersen, Tove Ditlevsen, Jeppe Aakjær, Piet Hein, Frank Jæger og naturligvis Halfdan Rasmussen er blandt de danske digtere, der bliver taget under kærlig og musikalsk behandling.
   Som noget helt nyt har HALFDANSKERNE selv sat musik til to af sangene, og med den fremragende trommeslager Jeppe Gram som gæst på de fleste af numrene, har trioen skabt en ny og iørefaldende lyd, som peger fremad for dansk vise- og folkemusik.
   Halfdanskerne har med masser af velbesøgte og roste koncerter bevist, at selv om genren ikke har den store bevågenhed hos de landsdækkende medier, er der stadig et kæmpe publikum i hele landet, som efterspørger visefortolkning i topklasse.
   Og det er netop hvad man får på det nye album og den turne, som følger efter udgivelsen.