KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
BOOKING
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
MIN MENING
Double click to edit
D K T O P P E N
Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
Tel. 51 51 87 62 . www.konoymusic.dk
Kunne du tænke dig at udgive en CD med country, dansktop eller 60'er og 70'er musik og sang, så kan du roligt kontakte
LET PÅ TÅ
STARS
Hylder John Mogensen
Nyt album fra Johns Guld:
På det nye album fra John Mogensen-bandet Johns Guld, hylder orkesteret sangeren John Mogensen med en helt ny sang, der tager udgangspunktet i Mogensens egne tekster. Anledningen er, at John Mogensen i år ville have fyldt 90 år.
   ”Tak for sangen - så længe vi stadig lever” er titlen på det nye album fra Johns Guld, der udsendes i disse dage. Albummet udkommer på CD, og er tilgængeligt på de gængse streaming-tjenester.
   Det er John Gulds eget album. Bandet har i 2018 ti år på bagen som turnerende orkester over hele landet.

Betydning for flere generationer
I anledning af John Mogensens 90-års fødselsdag, har bandet skrevet en helt ny sang - ”Tak for sangen” - der hylder den stadig populære sanger ved at tage udgangspunkt i Mogensens egne tekster. Sangen er p.t. under overvejelse på Dansktoppen.
   ”John Mogensen er aktuel som aldrig før. Det mærker vi på efterspørgslen på vores koncerter. Selv 41 år efter sin død er Mogensen relevant for mange, der har haft hans ord og melodier med i bagagen gennem livet. Med vores nye album ønsker vi at hylde og markere John Mogensens betydning for vores egen og de efterfølgende generationer”, siger Jørn West, forsanger i Johns Guld.
   Udover ”Tak for sangen” består albummet af ti John Mogensen-klassikere fortolket af Johns Guld. Det er sange lige fra ”Der er noget galt i Danmark” til ”Karl og Ann-Catrin”.

Fakta
Johns Guld består af Jørn West, vokal - Kenneth Nygaard, trommer - Bent Fogt Bakken, piano, keyboard, vokal - Steen Uffe Jørgensen, guitar - Klaus Johansen, bas.
   Albummet er produceret af René Taagehøj, og indspillet i AMC-Studiet, oktober 2018.
   Mere info kan fås hos Jørn West på telefon 20 16 97 57. E-mail: john@johnsguld.dk, hvor CD’en også kan rekvireres. Albummet kan også aflyttes på Spotify og YouSeeMusik.

www.johnsguld.dk