KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
BOOKING
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
MIN MENING
Double click to edit
Koncerten ved at
D K T O P P E N
Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
Tel. 51 51 87 62 . www.konoymusic.dk
Kunne du tænke dig at udgive en CD med country, dansktop eller 60'er og 70'er musik og sang, så kan du roligt kontakte
blive aflyst
Det stort anlagte Kim Larsen-farvel søndag aften var tæt på at blive aflyst få timer inden, tusinder af mennesker strømmede ind på Rådhuspladsen i København for at tage afsked med nationalskjalden

Det fortæller DR’s underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, til dr.dk. Han fortæller, at han søndag morgen fik at vide, at "scenen var ved at brase sammen, og at han derfor blev ‘meget, meget nervøs".
   Årsagen til dramaet skyldtes en af de enorme højttalere på siden af scenen, der skulle spille pladsen midt i hovedstaden op.

Tunge højtalere
Højttaleren var ved at styrte ned, og derfor måtte lydprøver afbrydes, og området foran scenen måtte spærres af.
   »Højttalerne vejer omkring tre tons, og det ophæng, der bar den ene af dem, var ved at knække. Hvis den var røget ned, havde vi virkelig været på den, og det havde været mega-farligt,« siger Jan Lagermand Lundme.
Som bekendt lykkedes det dog at få styr på scenen, og koncerten blev afviklet foran omkring 35.000 mennesker samt tusindvis af tv-seere.
   Cirka 10.000 var desuden til storskærmsarrangement i Aalborg, 8.000 i Aarhus og 3.500 i Odense, hvor de sang farvel til Kim Larsen.
   Kim Larsen sov søndag morgen i sidste uge stille ind efter længere tids sygdom. Han blev 72 år.