Linda Appel:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
For fedt at være kendt 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
En  ny sangerinde brillerer nu over hele Danmark med ”For fedt at være kendt”. Hun kommer fra Sydjylland og hedder LINDA  APPEL
 
Dette nummer er skrevet på baggrund af et oplæg fra handicappede Dennis Svare Nielsen, Slagelse.
   Dennis har været og er stadig ofte fremme i medierne, da han har stor interesse for den populære musik, som dansktop og country m.v. Og han er bl. a. en af sangerne i handicapbandet ”Sunshine Band”, der også er kendt fra tv og den skrevne presse.
   Dennis er nu 31 år og vældig aktiv på mange måder - og ikke mindst på det musikalske.
   Dennis kan ikke læse, skrive og regne, men han har naturligvis forskellige hjælpere og mestrer også Messingers talesystem - og på den måde får han sendt sine sangoplæg (som alle handler om ham selv og hans oplevelser og tanker og ideer) til tekstforfatteren Kurt Bønnerup, Sangværkstedet i Korsør.
   Her bliver oplæggene omsat til sangbare tekster og komponister, sangere m.fl. får herefter diverse tekster at arbejde videre med - og således også Linda Appel.
   Efterhånden har ret mange interesserede kontaktet Sangværkstedet for at være med i dette specielle arbejde, men der efterlyses stadig flere og flere, der vil deltage som komponister, sangere, indspillere m.v. Bare ring på 50529210
 
Har selv hanicappet søn
Linda Appel  siger: "Jeg blev interesseret i dette musikarbejde, da jeg selv har en handicappet søn, der som Dennis og hele projektet med de mange personlige sange udstråler livslyst og positivitet.
   Linda bor i Brørup i Sydjylland og er guitarist og sangerinde, og hun spiller både som solist og er med i et band, for som hun siger: "Musikken giver mig kvalitet i livet og musik er en klar nødvendighed for mig!"
   Hun fortæller videre,  at hun også selv skriver tekster på dansk og engelsk om emner, der betyder noget for hende - tekster der har et budskab med mening!
   Genremæssig bevæger Linda sig i country-pop-blød rock felterne - uden at numrene fremstår for sentimentale.
   Dette nummer ”For fedt at være kendt” har Linda inspillet i Rec-studiet i Fredericia med Andrés Tapia ved de musik-givende knapper.
   Andrés står også bag cd'en ”Projekt Dennis” fra 2020, og han er således bekendt med Dennis og hans situation.
   Man kan finde dette nummer ude i cyberspace-tjenesterne - og på www.sangvaerkstedet og også lytte til det via dette link: https://promo.theorchard.com/Dbz9gpzGPddHZTuNXCPH
 
Bakker op
Linda Appel kan kontaktes på mobilnummeret (+45) 93915161 - og ellers er der andre muligheder, som det fremgår af diverse infos om dette nummer herunder:
   For fedt at være kendt” skrevet til Dennis 2 projektet: Af en helt særlig årsag bakker jeg op om projektet; Jeg har en søn som er multihandicappet, og han har, ligesom Dennis, et kæmpe drive og mega livsappetit.
   Melodi og instrumentering i nummeret skal gerne udstråle denne livsglæde og positivitet og den går godt i spænd med Kurts positive sangtekst.
 
Linda Appel:
Er guitarist og sangerinde fra Vejen-området. Spiller som solist og i band.
   "Musikken giver mig livskvalitet og er absolut et ’must’ i mit liv.
Jeg skriver egne tekster og melodier. Det er nærværende tekster på både dansk og engelsk, om emner der betyder noget for mig; og altid med et budskab.
   Inspirationen kommer fra samfundet omkring mig og fra min egen livserfaring. Jeg skriver også gerne tekster og melodier til og om
mennesker, som jeg er helt tæt på, eller som selv har et budskab. Alle har en historie at fortælle.
   Genren er country, pop, blød rock i en stil så numrene fremstår rammende uden at blive sentimentale.
 
Oplysninger:
Linda Appel Sørensen
Bromindevej 18
6650 Brørup
Mobil: (+45) 93915161
Mail: fasklintevej@hotmail.com