KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
BOOKING
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
MIN MENING
Double click to edit
D K T O P P E N
Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
Lotte Riisholt
Tel. 51 51 87 62 . www.konoymusic.dk
Kunne du tænke dig at udgive en CD med country, dansktop eller 60'er og 70'er musik og sang, så kan du roligt kontakte
"Det er livet":
med nyt album
Så er Lotte Riisholts nye soloalbum ”Det er livet” på gaden

Albummet er indspillet hos Lottes producer, Stefan Kardebratt, i Mario Songs Studio i Sverige, og det spænder meget bredt.
   Der er alt fra smukke ballader og rockende country til dansevenlige sange, som nok skal få folk på dansegulvet. Sangene handler om små oplevelser i hverdagen, og derfor hedder albummet ganske enkelt ”Det er livet”.
   Denne gang er der mange helt nyskrevne sange med, og Lotte har igen selv skrevet teksterne. Albummet er som altid velproduceret med fremragende arrangementer og med den gode lyd, som kendetegner Lottes albums.
   Og sammen med de dygtige musikere får Lotte det hele til at swinge helt fantastisk. Alle 15 sange på albummet serverer Lotte Riisholt på sin velkendte måde - med charme og smil i stemmen.

Årets Bedste Dansktop Solist
”Det er livet” er et album som vil få folk til at sige: Kan hun også det?
   Lotte Riisholt fik i april i år prisen som Årets Bedste Kvindelige Dansktop Solist ved Allers store dansktopfest, DANSKTOPPRISEN 2018, i Boxen i Herning.
   Lotte optrådte på scenen og hyldede 4 kendte dansktopsangerinder i anledningen af 50 års jubilæet for hitlisten Dansktoppen - og hun gjorde det godt.
   Der er rift om den dygtige og populære sangerinde, som har sin kalender booket godt op.
   Lotte Riisholt er kendt for sin helt specielle måde at optræde på. Man kan vist godt sige, at når Lotte indtager scenen, når hun helt ud over scenekanten.
   For yderligere oplysninger - tlf. 21820116 eller se på www.lotte-riisholt.dk