Double click to edit
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
STARS
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Kurt Bønnerup:
Udgiver digtsamling
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
God 60'er og 70'er musik og sang på højt niveau til ølteltet, markedspladsen, den lokale bar, byfesten
Tel. 51 51 87 62
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
Sangtekstforfatteren Kurt Bønnerup udgiver sin første selvstændige digtsamling ”Tanke - Ord” ved en reception hos FOTOGRAFEN i Korsør

”Jeg har ikke helt tjek på, hvor mange sangtekster, jeg har skrevet efterhånden”, siger Kurt Bønnerup fra Sangværkstedet på Alhøjvænget, ”men det drejer sig om over tusinde i de mange sangskriverår”.
   Han er kendt rundt omkring i landet for de mange sange, der er blevet indspillet af mange forskellige kunstnere - kendte og mindre kendte - og også fordi både Danmarks Radio og lokalradioerne spiller disse sange, ligesom TV også har haft bud efter ham ind i mellem.
   Han fortæller, at han i de senere år, er begyndt at skrive nogle af sine tanker ned, ofte omhandlende selvoplevelser, men bestemt også inspireret af andre mennesker, han har mødt på sine mange veje, ikke bare i Danmark men også i udlandet.
   Disse nedskrevne tankerækker er så blevet omsat i en slags digterisk form - eller rettere i flere digteriske former, som han nu har samlet i en bog med titlen ”Tanke - Ord”.

Tankevækkende
Digtsamlingen henvender sig til læsere, der har lyst til at tænke lidt over livets mange ind- og udspil - og de fleste digte skal læses og genlæses - og nye nuancer af forståelser og selvindsigtsmuligheder dukker op.
   ”Det er det, jeg vil kalde aktiv læsning - med tid til refleksioner - og disse kan give anledning til gode diskussioner, der går lidt videre end til den dagligdags snak om, hvad vi skal have at spise i aften!”- kommer det smilende fra forfatteren.
   Kurt Bønnerup har boet i Korsør siden 2007 - men hans oplevelsesbagage stammer jo helt fra barndommen på Djursland, via en bankuddannelse i Aarhus og soldatertiden i Nørresundby til hans mangeårige virke i Frederiksberg Kommune til det mere frie liv ved Storebælt. - Mange rejseoplevelser sætter også sine umærkelige spor, især dem der er gået til fremmede kulturer på Taiwan, i Californien og i Argentina. På mange rejser i Europa, har han også forstået at knytte gode venskaber, som er vældig givende for både sang- og digttekster, supplerer han.

Baggrunde
Han fortæller gerne om de enkelte digtes baggrunde og læser op - og diskuterer indhold og ideer med læserne/publikum ved særlige arrangementer.
   Fotograf Thomas Nielsen i Algade har overtalt Kurt Bønnerup til at holde en lille udgivelsesreception i sin forretning, lørdag formiddag den 1. juni 2019 - hvor forfatteren gerne signerer sine bøger mellem klokken 10 og 12 til dem, der har interesse i dagens helt særlige udgivelsespris. Og alle er naturligvis meget velkomne til at komme ind og hilse på.
   Digtsamlingen ”Tanke - Ord” er udgivet på forlaget Prudentia i Hvidovre, hvor den også kan bestilles - og den kan naturligvis købes hos boghandlerne. Bogens ISBN-nummer er 978-87-90827-41-0.