KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
BOOKING
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
MIN MENING
Double click to edit
D K T O P P E N
Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop/pop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
Vi si'r tillykke
Tel. 51 51 87 62 . www.konoymusic.dk
Kunne du tænke dig at udgive en CD med country, dansktop eller 60'er og 70'er musik og sang, så kan du roligt kontakte
LET PÅ TÅ
STARS
Af Kurt Bønnerup

Vi siger tillykke til TROELS CHRISTENSEN, som netop er på banen med Danmarks nye flotte fødselsdagssang: VI SI´R TILLYKKE

Et hyggefestligt nummer, som kan bruges til alle fødselsdage i det danske dronningerige.
   Dette nummer er (som mange af Troels numre) indspillet i AMC-studiet i Ringsted hos René Taagehøj. Teksten er af Kurt Bønnerup, Sangværkstedet i Korsør - og Jan-Erik Knudsen i Göteborg har komponeret den iørefaldende melodi.
   Troels Christensen er en meget habil festmusiker på sit keyboard - og hans flotte sangstemme er kendt over hele landet.
   Med udgangspunkt ved Korsør Nor har han masser af engagementer rundt på Sjælland især - og netop denne nye sang blev bla. præsenteret ved en dobbelt 70-års fest i Kastrup på Amager.
   Som Troels siger: Jeg oplever, at mange er lidt trætte af ”I dag er det NN´s fødselsdag”, som reelt kun kan bruges til skolebørn - og som slet ikke dur til voksne og mindre børn! - Derfor er det godt med denne klare og sangbare fornyelse af danske fødselsdagssange, som alle kan lære - og bruge fremover.

Landskendte hits
Gennem sine mere end 40 år i musik- og underholdningsbranchen har Troels haft flere forskellige landskendte hits, begyndende med ”Hør mit hjerte banker” med gruppen Seventyfour, som fik flotte placeringer på den tids dansktop i Danmarks Radio.
   De seneste hits (med tekster af Kurt Bønnerup) er ”Stræk op mod himlen”, som kan give mange en god gymnastikoplevelse på dansegulvet, og ”Hul i mit glas”, som Troels også bruger som skålesang - og som publikum hurtigt lære at synge med på for at få fyldt glassene op;-) - Disse numre kan også findes på YouTube og andre steder på nettet.
    Og Troels er også altid at finde på en dansktopliste et sted i landet. Man kan lytte til ”Vi si´r tillykke” på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=fDMHLMucijA&t=72s, og der ligger også et brudstykke af sangen på www.sangvaerkstedet.dk.
   Troels Christensen håber naturligvis, at lytterne vil tage rigtig godt mod denne helt nye fødselsdagssang på radioerne og på tv-stationerne - både i Danmark, på Grønland og Færøerne, og på forskellige udenlandske stationer.
   Og så er pressen og studieværter m.fl. naturligvis meget velkomne til at kontakte Troels via Facebook og via hans hjemmeside www..troels.dk.